Henkilökunta

Tenskussa työskentee ammattitaitoinen, innostunut viiden hengen varhaiskasvatuksen ammattilaisten tiimi: johtaja/varhaiskasvatuksenopettaja ja kaksi lastenhoitajaa Hattivateissa (3 - 5 -vuotiaat) sekä varhaiskasvatuksennopettaja ja lastenhoitaja Haituloissa (1 - 3 -vuotiaat).

Lisäksi meillä on oma laitosapulainen, joka keittää aamupuuron sekä valmistaa välipalat ja auttaa tarvittaessa muissakin tilanteissa.

Pieni yksikkömme mahdollistaa syvällisen tutustumisen, jolloin henkilökunnalla on läheiset ja luonnolliset välit niin lapsiin kuin koko perheeseen. Huolehdimme siitä, että koko henkilökunta tuntee kaikki lapset.

Luotettavan ja työhonsä sitoutuneen henkilökuntamme ansiosta vanhemmat saavat olla töissä levollisin mielin. Haluamme panostaa henkilökuntaamme kehittämällä ja ylläpitämällä työviihtyvyyttä ja ammattitaitoa. Järjestämme virkistystoimintaa sekä käytössä ovat mm. liikunta- ja kulttuurisetelit sekä vaateraha. Teemme vuosittain työtyytyväisyyskyselyn, jonka tulosten pohjalta kehitämme työssä viihtymistä, jaksamista sekä toimintaamme yleisesti. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa konkreettisesti päiväkodin toimintaan päivittäin. Kesällä kaikilla on viiden viikon kesäloma.

Haluatko mukaan iloiseen joukkoomme?

Mahdollisista kokoaikaisista avoimista työpaikoista ilmoitamme TE-palveluiden nettisivuilla.

Sijaisina pyrimme käyttämään samoja ammattilaisia, jotka ovat lapsille tuttuja ja jotta toiminta pysyy laadukkaana. Jos työskentelet lapsilähtöisesti, omaat omatoimisen otteen työhön ja sinulla on halu ja mahdollisuus toimia sijaisena, otamme sinut ilolla mukaan joukkoomme.

Otamme mielellämme Tenskuun myös harjoittelijoita, TET-harjoittelijoita sekä kesäsetelityöntekijöitä.

Johtajamme kertoo mielellään enemmän: johtaja@tenavakallio.fi